graphicanews

Roland BN2

Νέο VersaSTUDIO BN2 από τη Roland

την 12 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Roland ανακοίνωσε την κυκλοφορία της επόμενης γενιάς επιτραπέζιων εκτυπωτών/κοπτικών της σειράς BN2. Οι τελευταίες προσθήκες στην οικογένεια προϊόντων VersaSTUDIO, ο 20 ιντσών BN2-20 και ο BN2-20A έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως ενσωματώνοντας καινοτόμες νέες δυνατότητες.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως προσφέρουν στους χρήστες ακόμη μεγαλύτερη παραγωγικότητα, καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης και ευκολία στη χρήση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς.

Τόσο ο BN2-20 (CMYK+Λευκό) όσο και ο BN2-20A (μόνο CMYK) διαθέτουν μέγιστες ταχύτητες εκτύπωσης που είναι πάνω από τέσσερις φορές μεγαλύτερες από τα προηγούμενα μοντέλα, φτάνοντας τα 2,34 m2 την ώρα σε standard mode.

Roland BN2 applications

Και οι δύο νέοι εκτυπωτές δανείζονται τις κεφαλές εκτύπωσης, τα μελάνια οικολογικού διαλύτη και την τεχνολογία κοπής από τους “μεγάλους” wide format εκτυπωτές της σειράς DG της εταιρείας.
Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με δύο μικρού μεγέθους εκτυπωτές/κοπτικά οι οποίοι είναι επιτραπέζιοι και μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα στο σπίτι, το γραφείο, ή σε καταστήματα με μικρό διαθέσιμο χώρο.

Οι εκτυπωτές διατίθενται μαζί με τα λογισμικά τους (FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition και VersaWorks 6), ενώ ο κάτοχος τους μπορεί να χρησιμοποιήσει και τις cloud based υπηρεσίες της εταιρείας, Roland DG Connect.